TERVETULOA WIURILAAN

JOIE DE VIVRE!

Wiurila on yksi Suomen merkittävimmistä kartanoista, joka sijaitsee Salossa Helsinki-Turku moottoritien varrella. Wiurila on ollut Armfeltin suvun omistuksessa vuodesta 1787 ja paikassa voikin kokea historian havinaa ja ajatonta arkkitehtuuria. Täällä historia kohtaa nykymaailman.

Tutustu yrittelijäisiin Armfeltin esi-isiin. Ole läsnä hetkessä ja nauti kulttuurista, taiteesta ja luonnosta. Pidä luovia tilaisuuksia kehittääksesi uutta – tai nauti ja juhli!

Wiurilassa on loistava mahdollisuus pieneen hengähdystaukoon, irtiottoon arjesta.

TALVI WIURILASSA

Talvikaudella tammikuusta alkaen Wiurilan kokoukset, juhlat, lounaat ja illalliset Everstin kabinetissa sekä yöpyminen Vierastalossa ovat avoinna tilauksesta.

Tervetuloa Wiurilaan taas 2019!

AJANKOHTAISTA WIURILASSA

KOKOUKSET WIURILASSA

Järjestä kokous, joka muistetaan! Wiurilasta löytyy erilaisia tiloja 4 – 120 hengen tarpeisiin.

Suuntaa ulos kaupungista ja löydä keskittyminen Wiurilan luonnonläheisessä ja rauhallisessa ympäristössä. Wiurilassa on mahdollista toteuttaa monia erilaisia ryhmäaktiviteetteja, joiden avulla teet kokouspäivästäsi inspiroivan ja mieleenpainuvan.

VARJOSTA VALOON

Salolainen pianoduo Angela Saarinen ja Leena Tammisto on esiintynyt vuodesta 2014. Pianoduon ohjelmisto sisältää teoksia vanhasta musiikista 1900-luvun sävellyksiin, joista osa on sävelletty yhdelle ja osa kahdelle pianolle. Wiurilan konsertissa la 11.5.2019 kuullaan kaksi laajaa eri tyylistä teosta D. Sostakovitsilta ja C.Guastavinolta sekä F. Mendelssohnin sävellys yhdelle pianolle nelikätisesti.

YÖVY VIERASTALOSSA

Wiurilan viihtyisä Vierastalo toivottaa sinut tervetulleeksi myös talvikaudella. Ota yhteyttä Wiurilaan varataksesi talvikauden yöpymisesi info@wiurila.fi | +358 400 121 900.

Kesän riennot jo mielessä?

Voit varata yöpymisesi huhtikuusta 2019 alkaen helposti Booking.com:n kautta.

PREMIUM PAKETIT

BON VIVANT VIIKONLOPPUPAKETTI

Ainutlaatuinen irtiotto arjesta, mahdollisuus levätä, nauttia ja hemmotella. Bon Vivant viikonloppu sisältää 2 päivää / 2 yötä 4-8 henkilölle viihtyisässä vierastalossamme.

Koe kolmen ruokalajin päivällinen kumpanakin iltana – perjantaina voit nauttia rennosta päivällisestä Kitchen Table tyyppisesti ja lauantai-iltana puolestaan hienosta päivälliskokemuksesta everstin kabinetissa. Pakettiin sisältyy myös aamiainen kumpanakin aamuna.

Alkaen 230 EUR/henkilö

 

MUSEO- JA ARKKITEHTUURIKIERROKSET

Osallistu opastetulle kierrokselle Wiurilan ainutlaatuiseen hevosvaunu- ja kotimuseoon tai arkkitehtuurikierrokselle, jossa tutustutaan C. L. Engelin suunnittelemiin kulttuurihistoriallisesti merkittäviin rakennuksiin.

Kierroksia voidaan järjestää ympäri vuoden. Opastettu kierros kestää 45 min ja on suunnattu yli kahden hengen ryhmille.

Alkaen 9 EUR/henkilö

PÄIVÄLLINEN EVERSTIN KABINETISSA

Everstin kabinetti tarjoaa mahdollisuuden omaan ainutlaatuiseen päivälliskokemukseen historian ja kulttuurin siivittämänä eversti Hans Olof von Essenin, Mannerheim ristin ritari numero 30 tyyliin.

Nauti kolmen ruokalajin päivällisestä everstin oman diplomaattipöydän ympärillä. Everstin oma juhla-astiasto käytössäsi erikseen sovittuna.

elämyksiä & hetkiä

KARTANO & MUSEO

Wiurilan kartanon kulttuurihistoriallinen perintö on merkittävä. Tutustu Wiurilan ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin, kulje Armfelt-suvun jalanjäljillä tai vieraile hevosvaunu- ja kotimuseossa.

RAVINTOLAT

Ruoka on tärkeä osa Wiurilaa!

Bistromme tarjoaa raikasta ruokaa paikallisista raaka-aineista. Makunautintoa täydentävät laatuviinit ja artesaanioluet.

OTA YHTEYTTÄ

Wiurilan vierastalo on ainutlaatuinen ja kotoisa yöpymispaikka kauniissa ympäristössä. Vierastalossa on 4 makuuhuonetta ja yhteinen oleskelutila.

TILAISUUDET

Juhli, hemmottele ja nauti tärkeistä yhteisistä hetkistä! Järjestämme sekä pieniä että suuria tapahtumia. Juhlasali tarjoaa vanhanajan loistoa, kun taas Everstin kabinetti on täydellinen pieniin yksityistilaisuuksiin.

KOKOUKSET

Jätä päivittäinen hälinä, jotta voit keskittyä ja saada aikaan tärkeitä asioita. Meillä on useita kokoustiloja tuotteliaiden kokousten pitämiseen. Osallistu aktiviteettiin lisätäksesi tiimisi tehokasta ja mielekästä työskentelyä!

SHOP

Wiurila Shop sijaitsee kaariholven alla Infopisteessä.

Löydä laadukkaita sisustusesineitä, ruokatuotteita sekä Wiurila-matkamuistoja ja testaa maistiaisia.

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

#wiurila  #elämäniloa  #livsglädje  #joiedevivre

VIERAILE WIURILASSA

Talvikaudella tammikuusta alkaen Wiurilan kokoukset, juhlat, lounaat ja illalliset Everstin kabinetissa sekä yöpyminen Vierastalossa ovat avoinna tilauksesta.

OTA YHTEYTTÄ

info@wiurila.fi

+358 400 121 900

LÖYDÄ PERILLE

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

Wiurila | Viurilantie 126, 24910 Halikko | Y-tunnus 2211358-3 | +358 400 121 900 | info@wiurila.fi | www.wiurila.fi | © 2018 by Bullerobong Oy Ab