Viimeiset 50 päiväämme Wiurilassa

Eversti, riikinkukko ja Bullerobongin tiimi jättävät jäähyväiset

Viimeinen tilaisuutesi juhlia kanssamme Wiurilassa

Koe ainutlaatuinen jouluelämys

Ilahduta perhettäsi, ystäviäsi tai työyhteisöäsi tänä jouluna ainutlaatuisella yksityisellä ruokaelämyksellä. Everstin Kabinetti vie sinut Mannerheim-ristin ritari nro 30 eversti von Essenin aikaan. Everstin ruokasalissa seurueesi pääsee nauttimaan kolmen tai viiden ruokalajin menun everstin omalta hienolta astiastolta. Oma tarjoilija ja laadukas juomavalikoimamme takaavat unohtumattoman juhlahetken!

Kabinetti varattavissa 19.12. asti, varauksia rajoitetusti. Varaukset: info@wiurila.fi | 0400 121 900

JOULUPÖYTÄ

17.12, 18.12, 19.12 & 20.12 klo. 11.00 – 14.00

Tule ja nauti kartanon joulubuffetista Wiurilan upeassa juhlasalissa kynttilöiden ja kristallikruunujen loisteessa. Juhlapöydästa löydät perinteisiä ja herkullisia makuja.

Aito joulumieli syntyy hyvästä ruuasta ja iloisesta yhdessäolosta

Hinta 45€ / henk. Varaukset info@wiurila.fi | +358 400 121 900

JOULUMYYJÄISET

23.11 klo 10-16

Wiurilan perinteiset ja tunnelmalliset joulumyyjäiset käynnistävät Wiurilan joulukauden.

Ne ovat loistava tapa virittäytyä juhlatunnelmaan, sekä tehdä yksilöllisiä löytöjä itselle ja lahjaksi.

Tule Wiurilaan nauttimaan glögintuoksusta, suussa sulavista herkuista ja lämpimästä tunnelmasta!

Viimeiset 50 päiväämme Wiurilassa

Eversti, riikinkukko ja Bullerobongin tiimi jättävät jäähyväiset

Armfeltin suku on ollut Wiurilassa yli 230 vuotta – siinä mittakaavassa omat kolme vuottani ovat pieni murunen ajan virrassa. Tämä on ollut kiireistä, haastavaa ja tapahtumarikasta aikaa ja samalla myös hyvin merkityksellistä!

Aloitin Wiurilassa vuoden 2016 lopulla auttaakseni sen omistajaa ja sukulaistani tilanteessa, jossa ravintolatoiminnan silloinen vuokralainen oli lähtenyt ja toiminnalle etsittiin jatkajaa. Armfeltin suvun jäsenenä koin velvollisuudekseni osallistua osaltani suvun historian jatkamiseen ja halusin kantaa vastuuta tilanteessa, jossa sille oli hankalaa löytää muita kantajia. Siitä lähtien tiimini on työskennellyt kovasti tehdäkseen Wiurilasta suositun kohteen, luodakseen näkyvyyttä uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi, uudistaakseen ja tuodakseen historiallisiin kartanon talousrakennuksiin jälleen elämää. Meillä on ollut kunnia saada järjestää lukuisia juhlia, yritystilaisuuksia, ryhmävierailuja, ruokaelämyksiä ja konsertteja. Kesäkuukausien ajan olemme pyörittäneet päivittäistä ravintolatoimintaa, mikä on välillä ollut haastavaa.

Tie on ollut vaikea ja kivikkoinen. Olen rahoittanut kehittämistyön, brändäyksen ja markkinoinnin, sisustuksen uusimisen ja palvelujen kehittämisen itse. Nämä uudistukset ovat olleet tarpeen nostaaksemme Wiurilan tasolle, jossa pitkäaikainen menestyksekäs toiminta olisi mahdollista.

Minun suunnitelmanani oli viipyä Wiurilassa pitkään. Tiesin alusta alkaen, että liiketoiminnan kannattavaksi saaminen ei olisi helppoa. Näin kuitenkin paikassa paljon potentiaalia, joka tosin toteutuakseen vaatisi yhteistä kehittämistä. Suunnitelmanani oli luoda riittävän vankka pohja perusliiketoiminnasta, joka kattaisi kustannukset. Silloin ihmiset voisivat tulla Wiurilaan nauttimaan sen upeasta arkkitehtuurista, oppimaan sen historiasta, viettämään omia juhlahetkiään ja kokemaan elävän yhteyden menneeseen.

Liiketoiminnan kannalta positiivisia asioita on tapahtunut – Wiurila on saatu kartalle vierailukohteeksi monille erilaisille kohderyhmille, sen hyvä maine on kasvanut, ja tulevalle vuodelle on jo kysyntää. Rakennusten puutteet, lyhyt sesonki, yhteistyöongelmat Wiurilassa sekä kilpaileva ravintolatoiminta ovat kuitenkin aiheuttaneet sen, että kannattavan perustason saavuttaminen on ollut vaikeaa. Näihin ongelmiin ratkaisuja olisi kuitenkin voinut löytyä, mutta perimmäinen ongelmamme on ollut suhteettoman kallis vuokramme.

Huolimatta lukuisista yrityksistämme kuluneen 12 kuukauden aikana neuvotella parempia vuokraehtoja, emme ole onnistuneet löytämään yhteistä säveltä omistajan kanssa. Olemme esittäneet monia eri vaihtoehtoja neuvoteltavaksi, sillä tarkoituksemme ja halumme on ollut löytää ratkaisu, joka mahdollistaisi aloittamamme työn jatkamisen. Ikävä kyllä emme ole päässeet asiasta sopuun. Niinpä tänään alkavat viimeiset 50 päiväämme Wiurilassa.

Haluan kiittää kaikkia ihania asiakkaitamme, jotka ovat vierailleet luonamme tänä aikana. On ollut hienoa saada osallistua juhlapäiviinne ja erityisiin hetkiinne ja tuoda päiviinne lisää iloa. Olemme halunneet palvella asiakkaitamme hyvin. Haluan myös kiittää upeaa tiimiäni, joka on luonut sen lämpimän ja iloisen ilmapiirin ja palveluasenteen, josta Wiurila on nyt tunnettu. Teidän työnne ja panoksenne on ollut uskomatonta, ja olen siitä ikuisesti kiitollinen. Ja lopuksi haluan kiittää Armfeltin suvun vanhinta sukupolvea, joka on tukenut ja ollut aktiivisesti mukana markkinoimassa Wurilaa koko tämän matkan ajan.

Patricia Wiklund

Kreivi August Armfeltin tyttärenpojan tyttärentytär

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Minne voin jättää auton?

Meillä on suuri parkkialue aivan Wiurilan pääporttien edessä.

Onko teillä WiFi?

Wiurilan bistrossa, kokous- ja juhlatiloissa on ilmainen Wifi. Vierastalossa ei ole Wifiä.

Wiurilan paksujen seinien vuoksi puhelinyhteys saattaa pätkiä. Parhaimman yhteyden saat piha-alueella.

Voinko tuoda koirani mukaan?

Voit ottaa koiran mukaan Wiurilan ulkoalueille. Huomioithan ystävällisesti myös muut kävijät, joten pidä koirasi kytkettynä ja korjaa jätökset. Näin takaamme kaikille mukavan vierailun Wiurilassa!

Voiko teillä järjestää häät?

Kyllä voi. Ota ystävällisesti suoraan yhteyttä Wiurilaan keskustellaksesi tärkeästä päivästäsi, me autamme!

Voinko vierailla kartanossa (päärakennuksessa)?

Kartanon päärakennus toimii yksityiskotina. Ryhmille voi mahdollisuuksien mukaan järjestää opastettuja vierailuja kartanoon. Ota yhteyttä info@wiurila.fi tai 0400121900. Klikkaa tästä lisätietoja muista Wiurilan rakennuksista.

Ketkä toimivat Wiurilan kartanon alueilla?

Wiurilan ravintolapalveluista, tapahtumista, kaupasta ja oheispalveluista vastaa Bullerobong Oy Ab, Wiurila. Museoista vastaa Wiurilan kartano. Golfradasta vastaa Wiurila Golf and Country Club. Tallista vastaa Wiurilan talli.

AUKIOLOAJAT

Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

+358 400 121 900

info[at]wiurila.fi

 

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

 

 

TAPAHTUMIA 2019

11.5 - Varjosta Valoon - konsertti kahdelle pianolle
12.5 - Äitenpäivälounas juhlasalissa
11.5-9.6 - Wiurilan kesä näyttely I
14.6-25.8 Wiurilan kesä näyttely II
11.7 - Kulttuuritorstai Wiurilassa: opastettuja kierroksia ja kakkukahvit juhlasalissa
27.7 - Domenico & Folke klassinen konsertti
23.8 - Elokuvailta: Leif Wager retroperspektiivi
25.8 - Vaunuhistoriallisen seuran perinneajot (Peruttu)
30.8-1.9 - Valjakkoajo-SM
23.11 - Joulumyyjäiset
29.11 - Salon Kamarikuoron joulukonsertti
17-20.12 Joulupöytä juhlasalissa

 

Wiurila | Viurilantie 126, 24910 Halikko | Y-tunnus 2211358-3 | +358 400 121 900 | info@wiurila.fi | www.wiurila.fi | © 2019 by Bullerobong Oy Ab