TERVETULOA WIURILAAN

JOIE DE VIVRE!

Wiurila on yksi Suomen merkittävimmistä kartanoista, joka sijaitsee Salossa Helsinki-Turku moottoritien varrella. Wiurila on ollut Armfeltin suvun omistuksessa vuodesta 1787 ja paikassa voikin kokea historian havinaa ja ajatonta arkkitehtuuria. Täällä historia kohtaa nykymaailman.

Tutustu yrittelijäisiin Armfeltin esi-isiin. Ole läsnä hetkessä ja nauti kulttuurista, taiteesta ja luonnosta. Pidä luovia tilaisuuksia kehittääksesi uutta – tai nauti ja juhli!

Wiurilassa on loistava mahdollisuus pieneen hengähdystaukoon, irtiottoon arjesta.

AJANKOHTAISTA WIURILASSA

TALVEN TAPAHTUMAT RYHMILLE

Wiurila on talvikauden auki ryhmille, olipa kyseessä juhlat, päivälliset tai kokoukset.

Vietä ikimuistoiset juhlat upeassa juhlasalissamme, nauti kolmen ruokalajin päivällisestä Everstin kabinetissa – tai varaa bistro rentoon sosiaaliseen tapahtumaan!

Soita ja tee varaus 0400 121 900.

MERKITYKSELLISIÄ KOKOUKSIA

Rauhallisessa ympäristössä voit hälventää aivosumua ja keskittyä tärkeisiin asioihin.

Wiurilassa on valmis kokouskonsepti, joka sisältää yllätyksellisiä luovia ja aisteihin pohjautuvia elementtejä.

Kun olet kerran kokeillut tapaamme, et halua palata tylsiin kokouksiin!

YOGA & HYVINVOINTIRETRIITTI

Jos olet väsynyt, energiatasosi on alhainen ja kehosi tuntuu raskaalta, tämä kahden päivän retriitti on sinulle. Wiurilan rauhallisessa ympäristössä tehdään jooga- ja meditaatioharjoituksia sekä syödään tuoretta ruokaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Louise’s Tasten vetämänä tässä retriitissä on todellakin kyse kehon ja mielen ravinnosta! Lauantai 21.4.18 – sunnuntai 22.4.18. Varaukset 15.2.18 mennessä.

PREMIUM PAKETIT

BON VIVANT VIIKONLOPPUPAKETTI

Ainutlaatuinen irtiotto arjesta, mahdollisuus levätä, nauttia ja hemmotella. Bon Vivant viikonloppu sisältää 2 päivää / 2 yötä 4-8 henkilölle viihtyisässä vierastalossamme.

Koe kolmen ruokalajin päivällinen kumpanakin iltana – perjantaina voit nauttia rennosta päivällisestä Kitchen Table tyyppisesti ja lauantai-iltana puolestaan hienosta päivälliskokemuksesta everstin kabinetissa. Pakettiin sisältyy myös aamiainen kumpanakin aamuna.

Alkaen 230 EUR/henkilö

 

MUSEO- JA ARKKITEHTUURIKIERROKSET

Osallistu opastetulle kierrokselle Wiurilan ainutlaatuiseen hevosvaunu- ja kotimuseoon tai arkkitehtuurikierrokselle, jossa tutustutaan C. L. Engelin suunnittelemiin kulttuurihistoriallisesti merkittäviin rakennuksiin.

Kierroksia voidaan järjestää ympäri vuoden. Opastettu kierros kestää 45 min ja on suunnattu yli kahden hengen ryhmille.

Alkaen 9 EUR/henkilö

PÄIVÄLLINEN EVERSTIN KABINETISSA

Everstin kabinetti tarjoaa mahdollisuuden omaan ainutlaatuiseen päivälliskokemukseen historian ja kulttuurin siivittämänä eversti Hans Olof von Essenin, Mannerheim ristin ritari numero 30 tyyliin.

Nauti kolmen ruokalajin päivällisestä everstin oman diplomaattipöydän ympärillä. Voit myös pyytää käyttöösi everstin omat pöytäliinat kokemuksesi viimeistelyyn. Varauksesta.

Alkaen 68 EUR/henkilö

elämyksiä & hetkiä

KARTANO & MUSEO

Wiurilan kartanon kulttuurihistoriallinen perintö on merkittävä. Tutustu Wiurilan ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin, kulje Armfelt-suvun jalanjäljillä tai vieraile hevosvaunu- ja kotimuseossa.

RUOKA & JUOMA

Ruoka on tärkeä osa Wiurilaa! Bistromme tarjoaa raikasta ruokaa paikallisista raaka-aineista. Makunautintoa täydentävät laatuviinit ja artesaanioluet.

OTA YHTEYTTÄ

Wiurilan vierastalo on ainutlaatuinen yöpymispaikka 4-8 ihmiselle! Irtaudu hetkeksi arjesta ollaksesi kodikkaan rennossa paikassa 2 päivää / 2 yötä.

JUHLAT & PÄIVÄLLISET

Juhli, hemmottele ja nauti tärkeistä yhteisistä hetkistä! Järjestämme sekä pieniä että suuria tapahtumia. Juhlasali tarjoaa vanhanajan loistoa, kun taas Everstin kabinetti on täydellinen pieniin yksityistilaisuuksiin.

KOKOUKSET

Jätä päivittäinen hälinä, jotta voit keskittyä ja saada aikaan tärkeitä asioita. Meillä on useita kokoustiloja tuotteliaiden kokousten pitämiseen. Osallistu aktiviteettiin lisätäksesi tiimisi tehokasta ja mielekästä työskentelyä!

SHOP

Wiurila Shop sijaitsee kaariholven alla Infopisteessä. Löydä laadukkaita sisustusesineitä, ruokatuotteita sekä Wiurila-matkamuistoja ja testaa maistiaisia.

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

#wiurila  #elämäniloa  #livsglädje  #joiedevivre

VIERAILE WIURILASSA

Talvella Wiurila on avoinna kokouksille, juhlille, päivällisille sekä opastetuille kierroksille.

Varaa ikimuistoinen tilaisuus Wiurilassa numerosta 0400 121 900!

OTA YHTEYTTÄ

info@wiurila.fi +358 400 121 900

LÖYDÄ PERILLE

Viurilantie 126, 24910 Halikko, Finland

Wiurila | Viurilantie 126, 24910 Halikko | Y-tunnus 2211358-3 | +358 400 121 900 | info@wiurila.fi | www.wiurila.fi | © 2018 by Bullerobong Oy Ab