TERVETULOA WIURILAAN

JOIE DE VIVRE!

Wiurila on yksi Suomen merkittävimmistä kartanoista, joka sijaitsee Salossa Helsinki-Turku moottoritien varrella. Wiurila on ollut Armfeltin suvun omistuksessa vuodesta 1787 ja paikassa voikin kokea historian havinaa ja ajatonta arkkitehtuuria. Täällä historia kohtaa nykymaailman.

Tutustu yrittelijäisiin Armfeltin esi-isiin. Ole läsnä hetkessä ja nauti kulttuurista, taiteesta ja luonnosta. Pidä luovia tilaisuuksia kehittääksesi uutta – tai nauti ja juhli!

Wiurilassa on loistava mahdollisuus pieneen hengähdystaukoon, irtiottoon arjesta.

TULEVIA TAPAHTUMIA

WIURILASSA

Kesäaikana Wiurilassa voi kokea monenlaista. Tule museoon, ruokailemaan tai nauttimaan upeasta luonnosta.

Wiurilan Kesä -näyttelyt ovat 29.6 – 26.8.18 jolloin näyttely levittäytyy sekä Wiurilan sisätiloihin että ulkopuolelle.

Syksyn aikana Wiurilassa järjestetään erilaisia muusiikkiiltoja ja tapahtumia . Elokuun 22 päivä saamme nauttia Sibeliusillasta jossa italialainen cellisti Domenico Ermirio ja suomalainen pianisti Folke Gräsbeck esiinytvät meille Wiurilan juhalsalissa. Lokakuun 3 päivä on taas vuorossa ”Tango de mi Alma” konsertti joka upeasti yhdistää tangon jazziin ja taidemusikkiin. Liput konsertteihin on saatavilla tästä.

Wiurilan koti- ja hevosmuseo, Bistro ja Shop ovat auki päivittäin kesällä.

AJANKOHTAISTA WIURILASSA

SIBELIUS-KONSERTTI 22. ELOKUUTA

Italialainen sellovirtuoosi Domenico Ermirio ja suomalainen pianotaiteilija Folke Gräsbeck ovat esiintyneet paljon yhdessä, mm. Italian rivieran Sibelius-Festivaalilla sekä Sibelius Korppoossa-festivaalilla. Nyt he tuovat Wiurilan kesäiltaan Sibeliuksen, Merikannon, Ermiron ja Griegin teoksia 22.8, klo 18.00-20.00. Liput 20€ aikuiset; 10€ lapset/opiskelijat.

YÖPYMISTARJOUS

Nauti ainutlaatuisesta yöpymisestä Wiurilan ihanassa kartanomiljöössä.

13-23.8.2018 voit yöpyä meidän vierastalossa erioishintaan 99€/ huone. Vierastalossa on yhteinen lounge-ja keittiötila sekä ihastuttava parveke. Huoneet voidaan varata joko erikseen tai kaikki 4 yhdessä, koko perheelle tai vaikka kaveriporukalle.

Varaukset: info@wiurila.fi tai 0400 121 900.

WIURILAN KESÄ TAIDENÄYTTELY

Päättymättömiä kuvioita -taidenäyttely ja Wiurilan kartanomiljö luovat ainutlaatuiset puitteet nykytaiteen ja romanttisen kartanomiljöön kohtaamiselle. Yhdistelmä nostaa sekä vanhat kulttuurihistoriallisesti merkittävät tilat että uudet teokset kiinnostavasti esille.

Näyttely on avoinna päivittäin klo 11-17 26.8.2018 saakka.

BISTRO AUKI!

Wiurila’s Bistro tarjoaa rentoa ruokailua koko perheelle. Ruokalistalta löytyy mm. gourmet burgereita ja pizzoja sekä huolella valittuja, herkullisia juomia. Tutustu myös kesän uutuuteen: August-olueen!

Kesällä Bistro on auki – Ma-Pe 11.00 -18.00, La 11.00 – 20.30, Su 11.00 – 17.00.

 

PREMIUM PAKETIT

BON VIVANT VIIKONLOPPUPAKETTI

Ainutlaatuinen irtiotto arjesta, mahdollisuus levätä, nauttia ja hemmotella. Bon Vivant viikonloppu sisältää 2 päivää / 2 yötä 4-8 henkilölle viihtyisässä vierastalossamme.

Koe kolmen ruokalajin päivällinen kumpanakin iltana – perjantaina voit nauttia rennosta päivällisestä Kitchen Table tyyppisesti ja lauantai-iltana puolestaan hienosta päivälliskokemuksesta everstin kabinetissa. Pakettiin sisältyy myös aamiainen kumpanakin aamuna.

Alkaen 230 EUR/henkilö

 

MUSEO- JA ARKKITEHTUURIKIERROKSET

Osallistu opastetulle kierrokselle Wiurilan ainutlaatuiseen hevosvaunu- ja kotimuseoon tai arkkitehtuurikierrokselle, jossa tutustutaan C. L. Engelin suunnittelemiin kulttuurihistoriallisesti merkittäviin rakennuksiin.

Kierroksia voidaan järjestää ympäri vuoden. Opastettu kierros kestää 45 min ja on suunnattu yli kahden hengen ryhmille.

Alkaen 9 EUR/henkilö

PÄIVÄLLINEN EVERSTIN KABINETISSA

Everstin kabinetti tarjoaa mahdollisuuden omaan ainutlaatuiseen päivälliskokemukseen historian ja kulttuurin siivittämänä eversti Hans Olof von Essenin, Mannerheim ristin ritari numero 30 tyyliin.

Nauti kolmen ruokalajin päivällisestä everstin oman diplomaattipöydän ympärillä. Everstin oma juhla-astiasto käytössäsi erikseen sovittuna. Varauksesta.

Alkaen 39 EUR/henkilö

 

elämyksiä & hetkiä

KARTANO & MUSEO

Wiurilan kartanon kulttuurihistoriallinen perintö on merkittävä. Tutustu Wiurilan ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin, kulje Armfelt-suvun jalanjäljillä tai vieraile hevosvaunu- ja kotimuseossa.

RAVINTOLAT

Ruoka on tärkeä osa Wiurilaa!

Bistromme tarjoaa raikasta ruokaa paikallisista raaka-aineista. Makunautintoa täydentävät laatuviinit ja artesaanioluet.

OTA YHTEYTTÄ

Wiurilan vierastalo on ainutlaatuinen yöpymispaikka 4-8 ihmiselle!

Irtaudu hetkeksi arjesta ollaksesi kodikkaan rennossa paikassa 2 päivää / 2 yötä.

TILAISUUDET

Juhli, hemmottele ja nauti tärkeistä yhteisistä hetkistä! Järjestämme sekä pieniä että suuria tapahtumia. Juhlasali tarjoaa vanhanajan loistoa, kun taas Everstin kabinetti on täydellinen pieniin yksityistilaisuuksiin.

KOKOUKSET

Jätä päivittäinen hälinä, jotta voit keskittyä ja saada aikaan tärkeitä asioita. Meillä on useita kokoustiloja tuotteliaiden kokousten pitämiseen. Osallistu aktiviteettiin lisätäksesi tiimisi tehokasta ja mielekästä työskentelyä!

SHOP

Wiurila Shop sijaitsee kaariholven alla Infopisteessä.

Löydä laadukkaita sisustusesineitä, ruokatuotteita sekä Wiurila-matkamuistoja ja testaa maistiaisia.

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

#wiurila  #elämäniloa  #livsglädje  #joiedevivre

VIERAILE WIURILASSA

Kesäkuu, heinäkuu, elokuu

Maanantaista perjantaihin
11.00 – 18.00
Lauantai
Shop ja museo: 11.00 – 18.00
Bistro: 11.00 – 20.30
Sunnuntai
11.00 – 17.00

OTA YHTEYTTÄ

info@wiurila.fi

+358 400 121 900

LÖYDÄ PERILLE

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

Wiurila | Viurilantie 126, 24910 Halikko | Y-tunnus 2211358-3 | +358 400 121 900 | info@wiurila.fi | www.wiurila.fi | © 2018 by Bullerobong Oy Ab