Valitse sivu

WIURILAN AUKIOLOAJAT | Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

WIURILAN BISTRO

Keveän moderni Bistro tarjoaa rennon ruokaelämyksen puistonäkymillä. Tuoreet, sesonginmukaiset annokset tehdään kokonaan keittiössämme. Maista esimerkiksi kehuttua burgeriamme, jossa on Kosken kartanon luonnonlaidun-Herefordia (luomu). Listaltamme löydät myös eri ruokavalioihin sopivat vaihtoehdot.

Bistrolla on täydet anniskeluoikeudet, ja tarjolla on laadukkaita viinejä, oluita ja muita alkoholijuomia. Testaa omaa August-oluttamme – se on nimikko-olut kreivi August Armfeltille (se partahipsteri!), joka perusti Wiurilaan panimon jo 1800-luvun puolivälissä.

+358 400 121 900 | info[at]wiurila.fi

“Täydellinen ruoka ja iloinen,lämmin vastaanotto ja palvelu-suosittelemme! Kaunis ravintolaympäristö, jotain erilaista!”

– Anne, TableOnline

Hyvä hintalaatusuhde ruoalla. Todella maukasta itsetehtyä ruokaa. Hyvä ja iloinen palvelu , varmasti käymme uudelleenkin nauttimassa”

– Marie, TableOnline

WIURILAN RUOKA-EETOS

Perinteisenä kartanona tiedämme ruoan alkuperän arvon. Rakastamme ruokaa, jolla on identiteetti. Haluamme tuntea raaka-aineidemme alkuperän ja ihmiset niiden takana – heidän tarinansa, ajatuksensa ja elämäntapansa.

Rakastamme työskennellä yhdessä sellaisten tuottajien kanssa, jotka toimivat sopusoinnussa luonnon kanssa, parantavat maaperän kuntoa, kierrättävät ravinteita, ylläpitävät luonnon monimuotoisuutta ja sitovat hiiltä maahan.

Tulevaisuudessa haluamme työskennellä entistäkin tiiviimmin niiden kanssa, jotka tekevät vielä enemmän – viljelevät regeneratiivisesti ja jakavat tavoitteemme elinvoimaisista ruokajärjestelmistä.

Ennen kaikkea haluamme tarjota sinulle herkullista, rehellistä ja puhdasta ruokaa. Toivomme sinun käyvän meillä usein ja nauttivan Bistron kotoisasta tunnelmasta ja juttuhetkistä kanssamme.

Haluamme, että koet Bistron toiseksi olohuoneeksesi, jonne olet aina tervetullut!

AUKIOLOAJAT

Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

+358 400 121 900

info[at]wiurila.fi

 

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

 

 

TAPAHTUMIA 2019

11.5 - Varjosta Valoon - konsertti kahdelle pianolle
12.5 - Äitenpäivälounas juhlasalissa
11.5-9.6 - Wiurilan kesä näyttely I
14.6-25.8 Wiurilan kesä näyttely II
11.7 - Kulttuuritorstai Wiurilassa: opastettuja kierroksia ja kakkukahvit juhlasalissa
27.7 - Domenico & Folke klassinen konsertti
23.8 - Elokuvailta: Leif Wager retroperspektiivi
25.8 - Vaunuhistoriallisen seuran perinneajot (Peruttu)
30.8-1.9 - Valjakkoajo-SM
23.11 - Joulumyyjäiset
29.11 - Salon Kamarikuoron joulukonsertti
17-20.12 Joulupöytä juhlasalissa

 

info@wiurila.fi |  © 2019 by Bullerobong Oy Ab