Valitse sivu

WIURILAN AUKIOLOAJAT | Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

EVERSTIN KABINETTI

Ainutlaatuinen elämys odottaa sinua!

Everstin Kabinetissa pääset eversti Hans-Olof von Essenin aikaan. Hän oli Armfeltien jälkeläinen ja Mannerheim-ristin ritari nro 30. Olet tervetullut illastamaan hänen ruokasaliinsa. Istuudu von Essenin omaan diplomaattipöytään, johon on katettu hänen astiastonsa. Kabinetista löydät myös sota-ajan esineitä ja perinteitä henkivää sisustusta.

Otamme sinut henkilökohtaisesti vastaan, kun saavut. Valitse ruokalajisi herkullisesta 3 tai 5 ruokalajin menusta, joka on valmistettu Wiurilan keittiössä ja saanut inspiraationsa everstin aikakaudelta. Everstin Kabinetissa voit järjestää 4-16 hengen kokouksia, lounaita ja illallisia.

Ota yhteyttä Wiurilaan varataksesi oman yksityisen elämyksesi! info[@]wiurila.fi | +358 400 121 900

Eversti von Essen nimettiin Mannerheim-ristin ritariksi nro 30 tunnustukseksi esimerkillisestä palveluksestaan.
Nauti 3 tai 5 ruokalajin menu, joka on saanut innoituksensa eversti von Essenin aikakaudelta.

JUHLAN TUNTUA

Mitkä lautaset katetaan? Kuka istuu missäkin? Mitkä kukat ovat nyt parhaimmillaan? Illalliskutsujen suunnitteluun ja valmisteluun liittyy aina iloista jännitystä ja odotusta. Everstin vaimo rakasti näitä valmisteluja – ja niin mekin!

Vieraiden saapuminen on sekin ihastuttavan jännittävää. Nostetaan alkumalja, asettaudutaan pöytään ja nautitaan hyvästä ruoasta ja mielenkiintoisista keskusteluista ystävien ja perheen kanssa!

Everstin Kabinetin diplomaattipöytä – samoin kuin Juhlasalin iso pöytä – on juuri omiaan keräämään ihmiset yhteen herkullisen aterian ääreen, nauttimaan hetkestä ja luomaan muistoja. Sellaiset tilanteet saavat meidät tietoisiksi ajan kulumisesta ja hetkessä elämisen tärkeydestä – muista olla läsnä tässä ja nyt, nauttimassa tästä taianomaisesta hetkestä!

YKSITYISET ILLALLISET ISOILLE RYHMILLE

Wiurilassa voit järjestää pienten ja intiimien yksityistilaisuuksien lisäksi myös isompia. Juhlasalimme toimii kauniina näyttämönä isommille perhejuhlille, yritystilaisuuksille, gaaloille… tai ihan mitä mielessäsi on!

Everstin kabinetin lailla Juhlasali on sisustettu perinteiseen tyyliin; sen seiniä koristavat Armfeltin suvun esi-isien muotokuvat. Useamman ruokalajin ateriat tarjoillaan pöytiin, ja ystävällinen henkilökuntamme huolehtii viihtymisestäsi koko tilaisuuden ajan.

Juhlasaliin on oma sisäänkäynti, jonka yhteydessä on vaatesäilytyshuone. Juhlasalin varustukseen kuuluu flyygeli sekä AV-järjestelmä. Juhlasalissa on myös projektori, joten esitykset, videot ja kuvat onnistuvat. Audiosysteemi ja mikrofoni saatavilla.

Ota yhteyttä Wiurilaan, niin järjestetään juuri sinulle sopiva tilaisuus.

info[at]wiurila.fi | +358 400 121 900

AUKIOLOAJAT

Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

+358 400 121 900

info[at]wiurila.fi

 

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

 

 

TAPAHTUMIA 2019

11.5 - Varjosta Valoon - konsertti kahdelle pianolle
12.5 - Äitenpäivälounas juhlasalissa
11.5-9.6 - Wiurilan kesä näyttely I
14.6-25.8 Wiurilan kesä näyttely II
11.7 - Kulttuuritorstai Wiurilassa: opastettuja kierroksia ja kakkukahvit juhlasalissa
27.7 - Domenico & Folke klassinen konsertti
23.8 - Elokuvailta: Leif Wager retroperspektiivi
25.8 - Vaunuhistoriallisen seuran perinneajot (Peruttu)
30.8-1.9 - Valjakkoajo-SM
23.11 - Joulumyyjäiset
29.11 - Salon Kamarikuoron joulukonsertti
17-20.12 Joulupöytä juhlasalissa

 

info@wiurila.fi |  © 2019 by Bullerobong Oy Ab