TAPAHTUMAT

Juhli Wiurilassa – aivan kuten esi-isämme tekivät! Meillä on erilaisia tiloja juhlien järjestämiseen ja ruokailuihin 4-120 henkilölle.

Juhlasalimme on täydellinen paikka suurille upeille juhlille. Ideariihi tarjoaa maksimissaan 40 henkilölle raikkaan tilan aamupalakattauksille, lounaille ja päivällisille.

Yksityisiin pienempiin päivällisiin suosittelemme tyylikästä Everstin kabinettia.

Tee juhlapäivästäsi ikimuistoinen Wiurilassa!

JUHLASALI

Juhlasali tarjoaa upeat puitteet jopa 120 ruokailijalle. Juhli tärkeitä hetkiä Wiurilan kristallikruunujen alla.

Tiedustele meiltä erilaisia juhlamenyitä.

TAPAHTUMATIEDOT

Juhlasalissa voi pitää jopa 120 hengen tilaisuuksia. Tila on täydellinen isoille perhejuhlille tai yhdistysten ja yritysten ruokailuille.

Juhlasalia koristaa Armfeltin suvun maalaukset ja isot kristallikruunut.

Perhejuhlat Wiurilassa

Tarjoamme puitteet ikimuistoiselle juhlalle Wiurilan juhlasalissa.

Juhlasalissa isokin seurue voi juhlia arvokkaassa miljöössä ja nauttia kartanon upeista juhlatarjoiluista, joko pöytiin tarjottuina tai noutopöydästä.

Juhlamenyyt alkaen 39,50 € / henk. Hintoihin lisätään tilavuokrat ja muut mahdolliset kustannukset.

Ideariihi on moderni rento tila maksimissaan 40 hengen juhliin. August Armfeltilla oli aikanaan tilassa monia maanviljelykseen liittyviä hankkeita ja ikkunoista näkyvä golfkenttä palveli aikoinaan Augustin peltomaana.

Riihessä on valoisa ja raikas tunnelma ja se sopiikin hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin. Yksityistilassa on suuret pöydät, joihin mahtuu maksimissaan 40 henkeä. Sekä noutopöytä että pöytiintarjoilu mahdollista.

Everstin kabinetti on intiimi yksityinen päivällistila tärkeisiin hetkiin. Kalustuksellaan ja sisutuksellaan se on kunnioitus eversti Hans-Olof von Essenille.

Kabinetin sotilaallinen tyyli huokuu 1900-luvun muodollista tyyliä, jossa etiketti ja ammattimaisuus oli arvossaan. Tee suuria päätöksiä kolmen ruokalajin päivällisellä diplomaattipöydän ääressä!

The Kitchen Table on loistava tila viettää mukavia hetkiä perheen ja ystävien kanssa.

Tarjoamme erilaisia kausittain vaihtuvia kokonaisuuksia. Varattavina lounaisiin ja illallisiin.

  • Minimi 8 henkilöä / maksimi 14 henkilöä
  • Raikasta ruokaa ja mahdollisuus jakaa lautanen
  • Moderni ja rento tunnelma

Viereisen baaripöydän ääressä mahdollisuus esimerkiksi drinkkeihin ja tuotemaisteluihin ruokahalun herättämiseksi

THE KITCHEN TABLE

The Kitchen Table on loistava tila viettää mukavia hetkiä perheen ja ystävien kanssa. Suuri pöytä sijaitsee omassa syvennyksessä keittiön vieressä ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden sosiaaliseen ruokaelämykseen 14 ihmiselle.

Nauti modernissa tilassa rennosta ja sosiaalisesta ruokailusta hyvässä seurassa. Viereisen baaripöydän ääressä voit herätellä ruokahalua kulinaarisilla elämyksillä ennen varisnaista ruokailua.

PYYDÄ TARJOUSTA

*Täyttämällä tämän yhteydenottolomakkeen jaat henkilökohtaisia yhteystietojasi Wiurilan kanssa. Tietojasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Tietojasi käytetään ainoastaan sähköpostijärjestelmässämme vastataksemme viestiisi. Jos haluat tietosi poistettavan sähköpostijärjestelmästämme, ole hyvä ja ota yhteyttä info(a)wiurila.fi.

VIERAILE WIURILASSA

Talvikaudella tammikuusta alkaen Wiurilan kokoukset, juhlat, lounaat ja illalliset Everstin kabinetissa sekä yöpyminen Vierastalossa ovat avoinna tilauksesta.

OTA YHTEYTTÄ

info@wiurila.fi

+358 400 121 900

 

LÖYDÄ PERILLE

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

 

Wiurila | Viurilantie 126, 24910 Halikko | Y-tunnus 2211358-3 | +358 400 121 900 | info@wiurila.fi | www.wiurila.fi | © 2018 by Bullerobong Oy Ab