Valitse sivu

WIURILAN AUKIOLOAJAT | Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

KOKOUKSET WIURILASSA

Tuo tiimisi maaseutuidylliin kokouksiin, joilla on merkitystä. Wiurilan rauhallinen ympäristö takaa yksityisyyden ja antaa tilaa keskittyä. Meiltä löytyy useita erilaisia kokoustiloja, joihin mahtuu 4-120 henkilöä.

Everstin Kabinetissa voit pitää muodollisemmat johtokunnan kokoukset. Ideoi, suunnittele ja ratkaise ongelmia Ideariihessä. Tai isännöi konferensseja ja gaaloja Juhlasalissa. Wiurilassa on tarjolla paljon aktiviteetteja, joista kokoamme yhdessä sinulle toimivan paketin – sekä työhön että rentoutumiseen.

Kun haluat irrottautua ja keskittyä, Wiurilan Vierastalo on sopiva paikka pienille tiimeille työskennellä ja yöpyä. Vierastalossa tiimisi pääsee työskentelemään yksityisesti ja omassa rauhassaan, keskeytyksettä omassa aikataulussa. Vierastaloon voi majoittua 8 henkilöä, ja siellä on yhteiset tilat työskentelyyn, ruokailuun ja rentoutumiseen. Lisätietoja meiltä +358 400 121 900 | info[at]wiurila.fi.

KOKOUSTILAMME

JOHTOKUNNAN KOKOUS

Everstin Kabinetti

Everstin Kabinetti tarjoaa yksityisen ja tyyliltään perinteisen tilan, joka on omiaan johtokunnan kokouksiin ja muihin muodollisempiin tilaisuuksiin.

Tee ne tärkeimmät päätökset rauhallisessa ja inspiroivassa tilassa.

Sopii 4-16 henkilölle

TYÖPAJAPÄIVÄ

Ideariihi

Avara Ideariihi on rakennettu ideointia ja suunnittelua silmällä pitäen – koko seinän kokoiset valko- ja liitutaulut suorastaan kutsuvat työstämään asioita ja antamaan ajatusten lentää.

Ideoi, suunnittele ja ratkaise ongelmia valoisassa tilassa puistonäkymin!

Sopii 12-40 henkilölle

KONFERENSSIT & SEMINAARIT

Juhlasali

Juhlasalimme tarjoaa upeat puitteet isoille kokouksille – konferensseille, seminaareille, gaaloille. Juhlasalin kalusteet voidaan järjestellä monin eri tavoin sopimaan juuri sinun tilaisuutesi tarpeisiin. Juhlasali on perinteitä henkivä, ja siellä on oma sisäänkäynti vaatesäilytyksineen.

Sopii 20-120 henkilölle.

IRROTTAUDU & KESKITY

Kun tiimisi pitää saada keskittyä keskeytyksettä johonkin tärkeään, tarjoaa Vierastalo omaa rauhaa.

Vierastalo sopii mainiosti, kun etsit paikkaa, jossa voitte olla ja työskennellä yhdessä keskeytyksettä omalla aikataululla. Vierastalossa on 4 huonetta (4-8 henkilölle) sekä yhteiset tilat työskentelyyn ja rentoutumiseen.

Jatka työskentelyä pikkutunneille – tai aloita kukonlaulun aikaan. Vierastalossa työskentelette, vietätte aikaa, nukutte ja syötte täysin oman aikataulunne mukaan.

Vierastalo on rauhallinen paikka puistonäkymin ja luonnonläheisin sisustuksin. Oma sisäänkäynti takaa rauhan. Ja kun haluatte pitää taukoa (ja päästä nettiin) Wiurilan Bistro on heti pihan toisella puolella!

Vierastalo on omiaan, kun scrummaatte, sprinttaatte tai ideoitte!

Varaa Vierastalo +358 400 121 900 | info[at]wiurila.fi

AJATUKSIAMME KOKOUKSISTA

Meillä olisi vähän ajatuksia kokouksista. Haluamme kokousten olevan tarkoituksellisia ja tuottavia. Haluamme niiden olevan keskittyneitä, voimaannuttavia ja luovia.

Meillä on oma lähestymistapamme kokouksiin – tule kokeilemaan! Unohda tylsät kokoushuoneet ja tule ajattomaan ja kauniiseen Wiurilaan. Takaamme, ettet pety!

Mikä kokouksesi tarkoitus on? Oppia uusia asioita? Innovoida ja luoda uutta? Tehdä vaikeita päätöksiä? Sopia yksityiskohdista? Saada aikaan toimintaa?

Mikä tahansa tilanne sinulla onkin käsillä, haluaisimme auttaa sinua luomaan kokouksellesi oikeat puitteet ja tekemään siitä unohtumattoman. Kokoukset ovat paljon mukavampia, kun niihin saadaan mukaan eri näkökulmia, hyödynnetään tilojen tarjoamia mahdollisuuksia ja ripotellaan päivän varrelle luovuutta ruokkivia elämyksiä, luontoa ja hyvää ruokaa.

Takaamme, että lähdet meiltä kotiin tuntien itsesi virkistyneeksi, keskittyneeksi, aikaansaavaksi ja energiseksi. Ja varmasti haluat palata meille pian!

Invenirellä on nyt residenssi Wiurilassa, ja tulemme tänä aikana kehittämään ja esittelemään lähestymistapaamme kokouksiin työpajojen ja koulutusten avulla.

– Patricia Wiklund, toimitusjohtaja, Wiurila Joie de vivre & Invenire Market Intelligence

AUKIOLOAJAT

Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

+358 400 121 900

info[at]wiurila.fi

 

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

 

 

TAPAHTUMIA 2019

11.5 - Varjosta Valoon - konsertti kahdelle pianolle
12.5 - Äitenpäivälounas juhlasalissa
11.5-9.6 - Wiurilan kesä näyttely I
14.6-25.8 Wiurilan kesä näyttely II
11.7 - Kulttuuritorstai Wiurilassa: opastettuja kierroksia ja kakkukahvit juhlasalissa
27.7 - Domenico & Folke klassinen konsertti
23.8 - Elokuvailta: Leif Wager retroperspektiivi
25.8 - Vaunuhistoriallisen seuran perinneajot (Peruttu)
30.8-1.9 - Valjakkoajo-SM
23.11 - Joulumyyjäiset
29.11 - Salon Kamarikuoron joulukonsertti
17-20.12 Joulupöytä juhlasalissa

 

info@wiurila.fi |  © 2019 by Bullerobong Oy Ab