AINUTLAATUINEN YMPÄRISTÖ KOKOUSILLE

Wiurila on oma rauhallinen keidas, jonne pääsee nopeasti Turku-Helsinki-moottoritietä pitkin. Luonnonläheinen ympäristö auttaa irtautumaan työpäivän rutiineista ja keskittymään olennaiseen. Meillä voit pitää kokouksia 4-100 hengelle.

Erilaiset kokoustilamme soveltuvat toisaalta luovaan työskentelyyn, toisaalta keskittymiseen ja omaan rauhaan. Tarjoamiemme aktiviteettien avulla voit suunnitella tehokkaan, virkistävän ja kaikin puolin mukavan päivän!

Henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään aktiviteetin, joka edistää kokoustanne.

KOKOUSPAKETIT

Juhlasalissa voi pitää jopa 120 hengen tilaisuuksia. Tila on täydellinen isoille yrityspäiville tai konferensseille. Juhlasalia koristaa Armfeltin suvun maalaukset ja isot kristallikruunut.

Esimerkki – Tyky-päivä tai konferenssi Wiurilassa

Kokouspaketit alkaen 65 € / henkilö, sisältää juhlasalin kokoustilana (8h), aamukahvi/tee ja pientä purtavaa, lounaspöytä juhlasalissa, iltapäivä kahvi/tee makealla lisukkeella, virvokkeet päivän aikana.

Tilassa on videoprojektori ja valkokangas sekä perusäänentoistolaitteet.

Minimi 40 henk.

Ideariihi on nimensä mukaisesti rauhallinen, luova tila, jossa voit ideoida, suunnitella ja ratkaista monimutkaisia ongelmia. Luovassa, modernissa ja toimivassa tilassa on hyvä keskittyä ja saada aikaan tuloksia.

Wiurilan monet aktiviteetit tarjoavat tervetulleen tauon energiatason ja työtehon ylläpitämiseksi. Tilassa ilmainen WiFi, videoprojektori ja valkokangas sekä koko seinän kokoiset valko- ja liitutaulut.

Esimerkki – Luova työpäivä

Kokouspaketti alkaen 50€ / henkilö

Paketti sisältää: Ideariihi, 8 tunnin vuokra, aamukahvi/tee ja pientä purtavaa, kokouslounas bistrossa, iltapäivä kahvi/tee makealla lisukkeella, virvokkeet päivän aikana.

Maksimi 40 henkilöä

Esimerkki – Yövy ja luo

Kokouspaketti alkaen 320 € / henkilö

Kokouspaketti sisältää: kaksi yötä vierastalossamme – neljä makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla (1-2 hengen huoneet),

kahden päivän tilavuokra, Ideariihi, Aamupala, lounas, päivällinen ja kokousvirvokkeet kahdelle päivälle

4-8 henkilöä

Everstin kabinetti on intiimi yksityinen tila tärkeisiin kokouksiin. Kalustuksellaan ja sisutuksellaan se on kunnioitus eversti Hans-Olof von Essenille.

Kabinetin sotilaallinen tyyli huokuu 1900-luvun muodollista tyyliä, jossa etiketti ja ammattimaisuus oli arvossaan.

Kokouspäivää voi elävöittää Wiurilan eri aktiviteeteilla, tai tutustumalla Wiurilan historiaan.

Esimerkki – Johtoryhmän kokouspäivä

Kokouspaketti alkaen 89€ / henkilö

Paketti sisältää: Everstin kabinetti, 8 tunnin vuokra, aamukahvi/tee ja pientä purtavaa, Everstin kolmen ruokalajin lounas, iltapäivä kahvi/tee makealla lisukkeella, virvokkeet päivän aikana.

6-12 henkilöä

IDEARIIHI

Ideariihi on nimensä mukaisesti rauhallinen, luova tila, jossa voit ideoida, suunnitella ja ratkaista monimutkaisia ongelmia. Luovassa, modernissa ja toimivassa tilassa on hyvä keskittyä ja saada aikaan tuloksia.

Wiurilan monet aktiviteetit tarjoavat tervetulleen tauon  energiatason ja työtehon ylläpitämiseksi. Tilassa ilmainen WiFi, videoprojektori ja valkokangas sekä koko seinän kokoiset valko- ja liitutaulut.

PYYDÄ KOKOUSTARJOUSTA

Täyttämällä tämän yhteydenottolomakkeen jaat henkilökohtaisia yhteystietojasi Wiurilan kanssa. Tietojasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Tietojasi käytetään ainoastaan sähköpostijärjestelmässämme vastataksemme viestiisi. Jos haluat tietosi poistettavan sähköpostijärjestelmästämme, ole hyvä ja ota yhteyttä info(@)wiurila.fi.

 

VIERAILE WIURILASSA

Joulukuu

Perjantai 7.12, 14.12
12.00 – 19.00
Lauantai 1.12, 8.12, 15.12
12.00 – 19.00
Sunnuntai 2.12, 9.12, 16.12
12.00 – 17.00

Joulubuffet
11.00 – 14.00
Tiistai 18.12, keskiviikko 19.12 ja torstai 20.12

Wiurila suljetaan perjantaina 21. joulukuuta

OTA YHTEYTTÄ

info@wiurila.fi

+358 400 121 900

 

LÖYDÄ PERILLE

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

 

Wiurila | Viurilantie 126, 24910 Halikko | Y-tunnus 2211358-3 | +358 400 121 900 | info@wiurila.fi | www.wiurila.fi | © 2018 by Bullerobong Oy Ab