WIURILAN AUKIOLOAJAT | Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

LÄHDE RYHMINESI MAASEUDULLE!

Wiurilassa on ryhmille paljon nähtävää, tehtävää ja koettavaa. Palveluistamme ja aktiviteeteistamme kokoat nautittavan ja unohtumattoman vierailun ryhmällesi!

Meiltä löytyy valmiiksi paketoituja aktiviteetteja historiaan, luontoon ja luovaan tekemiseen liittyen. Voit myös koota oman ohjelman, esimerkiksi 2 tai 4 tunniksi tai koko päiväksi. Wiurilassa on tarjolla runsaasti historiaa, kaunista luontoa ja herkullista ruokaa ryhmäsi nautittavaksi!

Henkilökunnallamme on runsaasti kokemusta ryhmävierailujen koordinoinnista. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun ryhmäsi vierailu!

Alta löydät valmiiden vierailupakettiemme tiedot – varaukset ja lisätiedot meiltä.

+358 400 121 900 | info[at]wiurila.fi.

MITÄ WIURILASSA VOI TEHDÄ

Wiurilaan voi tehdä 2 tunnin, iltapäivän tai koko päivän retken.

Tule Wiurilaan viettämään hauska lauantai ystävien kanssa lounaan ja luovan työpajan merkeissä. Pysähdy opastetulle museokäynnille ja historiaan sukeltavalle kierrokselle, kun olet matkalla Turkuun. Tai tule koko päiväksi! Koko päivän vierailulla ryhmäsi pääsee löytämään, oppimaan, luomaan ja nauttimaan monista eri aktiviteeteista idyllisessä maalaismaisemassa.

Aktiviteetteja voidaan yhdistää myös ryhmien kokouksiin, juhliin ja muihin tapahtumiin, esimerkiksi tiimi- tai tyky-päiviin.

Meillä on paljon valmiiksi mietittyjä aktiviteetteja varattavaksesi. Voit myös rakentaa oman ohjelmasi – alla on joitakin ehdotuksia suunnittelusi tueksi. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

KOKOA OMA OHJELMASI

TUTUSTU WIURILAN HISTORIAAN

Tutustu Wiurilan historiaan, perintöön ja ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin!

Tarjoamme ryhmille opastettuja kierroksia Armfeltien kiehtovaan historiaan Wiurilassa. Tutustu täällä asuneisiin eri sukupolviin ja heidän elämäänsä. Ihastu Wiurilan ainutlaatuisiin rakennuksiin ja tutustu niiden kuuluisiin suunnittelijoihin.

Wiurilan koti- ja hevosvaunumuseot kuuluvat ehdottomasti historiasta kiinnostuneiden vierailuohjelmaan – näe 200 vuoden ajalta upeita hevosvaunuja ja kotiesineistöä kartanosta.

LÖYDÄ YHTEYS LUONTOON

Wiurila on puistomaisten metsien ympäröimä ja sijaitsee linnuistaan kuuluisan Viurilanlahden rannalla.

Ympäröivä luonto tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Opastettu luontokierros kuljettaa ryhmäsi kävelypolkuja pitkin Viurilanlahdelle. Matkan varrella saattaa vilahtaa metsäneläimiä, ja itse Viurilanlahti on kuuluisa vesi- ja muista linnuistaan. Oppaamme tutustuttaa teidät eri lajeihin ja niiden elämään.

Tartu tilaisuuteen viettää aikaa luonnossa, raikkaassa ulkoilmassa!

PÄÄSTÄ LUOVUUTESI VALLOILLEEN!

Etkö usko olevasi luova? On aika korjata käsityksesi!

Yllätä itsesi Anni Sloan® -kalkkimaalityöpajassa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, joten työpaja on omiaan ihan vasta-alkajillekin. Ryhmäsi pääsee oppimaan, miten helppoa näillä maaleilla on loihtia vanhoja esineitä uuteen uskoon. Työpaja on hauska kokemus ja kasvattaa itsetuntoa omasta luovuudesta.

Wiurilassa on tarjolla myös erilaisia tastingeja – herättele aistisi maistelemalla vaikkapa Finca la Torren kansainvälisesti palkittuja biodynaamisia luomuoliiviöljyjä.

NAUTI RUOKA- ELÄMYKSISTÄ

Herkullinen, uunituore ruoka kuuluu olennaisena osana retkipäiviin. Wiurilan Bistro on viihtyisä lounaspaikka vehrein puistomaisin näkymin.

Avarassa ja vaaleassa Bistrossamme tarjoillaan omassa keittiössämme tuoreista, paikallisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Ryhmille voidaan järjestää noutopöytä, tai voitte valita listaltamme rentoja herkkuja – pizzoja, pastoja tai burgerimme, joka on valmistettu Kosken kartanon luomulaatuisesta laidun-Herefordista.

Juttele henkilökuntamme kanssa ryhmällenne ja budjetillenne sopivista vaihtoehdoista.

PAKETIT MATKANJÄR -JESTÄJILLE

Tarjoamme matkanjärjestäjille erilaisia valmiita vierailupaketteja. Voitte tulla Wiurilaan nauttimaan herkullisista leivonnaisista ja kakuista sekä historian havinasta. Voit rakentaa vierailuohjelman lounaan ympärille – tai tulkaa koko päiväksi, kokemaan Wiurilan eri puolet! Wiurila Shopista löydätte tuliaisiksi matkamuistoja, kirjoja historiasta, valikoituja herkkutuotteita maailmalta sekä laadukkaita kodintavaroita.

Hintoihin sisältyvät kaikki pääsymaksut sekä aktiviteetit, ruoka, alkoholittomat juomat sekä kahvit/teet.

Varataksesi ryhmäpaketteja ota yhteyttä Katri Ollilaan +358 400 121 900 | info[at]wiurila.fi

”KAKKUJA & HISTORIAA” – kesto 2 tuntia

Kahden tunnin ohjelma alkaa opastetulla tutustumisella Wiurilaan. Ryhmä tutustuu Wiurilan upeisiin talousrakennuksiin ja kuulee niiden ainutlaatuisesta arkkitehtuurista. Seuraavaksi ryhmä tutustuu menneiden aikojen kartanoelämään hevosvaunu- ja kotimuseoissa, joista löytyy 200 vuoden ajalta upeita hevosvaunuja ja kotiesineistöä kartanosta. Kierros päättyy Wiurilan Juhlasaliin, jonka seiniltä Armfeltin suvun esi-isät tarkkailevat maailmanmenoa. Tarjolla on suussa sulava kakkubuffet kahvin tai teen kera. Kakut ja muut makeat herkut valmistaa käsin oma kondiittorimme. Tämä saa varmasti suut makeaksi!

Kierroksen jälkeen voitte vierailla omatoimisesti Wiurila Shopissa, josta löydätte tuliaisiksi matkamuistoja, kirjoja historiasta, valikoituja herkkutuotteita maailmalta sekä laadukkaita kodintavaroita.

 • Kesto 2 – 2,5 tuntia
 • Ajankohta: aamu- tai iltapäivä
 • Ryhmän koko: min. 20 henkilöä
 • Opastuksen kielet: englanti, ruotsi, suomi

32 € / hlö – sisältää kaikki pääsymaksut

Saatavuus: huhti-joulukuu

”KARTANON MAKUMAAILMA” – kesto 4 tuntia

Neljän tunnin ohjelma alkaa opastetulla tutustumisella Wiurilaan. Ryhmä tutustuu Wiurilan upeisiin talousrakennuksiin ja kuulee niiden ainutlaatuisesta arkkitehtuurista. Seuraavaksi ryhmä tutustuu menneiden aikojen kartanoelämään hevosvaunu- ja kotimuseoissa, joista löytyy 200 vuoden ajalta upeita hevosvaunuja ja kotiesineistöä kartanosta. Tämän jälkeen tarjolla on noutopöytälounas. Keittiömme valmistaa kaikki ruoat itse tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Lounaaseen kuuluu kahvi/tee, kylmät juomat sekä pieni makea.

Lounaan jälkeen ohjelmaan voidaan valita yksi seuraavista aktiviteeteista (yksi aktiviteetti/ryhmä):

Opastettu luontoretki – Leppoisa kävelyretki Wiurilan lähiluonnossa, missä opas kertoo puiston historiasta sekä paikallisesta eläin- ja kasvilajistosta.

Annie Sloan® -maalaustyöpaja – Aloittelijoillekin hyvin sopiva tutustuminen kalkkimaalien innostavaan maailmaan.

Ruusutarha (heinä-syyskuu) – Aivan talousrakennusten lähettyvillä sijaitsee Wiurilan upea Ruusupuutarha. Oppaamme tutustuttaa ruusujen maailmaan ja puutarhan ainutlaatuisten ruusulajikkeiden historiaan Wiurilassa.

 • Kesto 4 tuntia
 • Ajankohta: klo 10-14
 • Ryhmän koko: min. 20 henkilöä
 • Opastuksen kielet: englanti, ruotsi, suomi

61 € / hlö – sisältää kaikki pääsymaksut

Saatavuus: huhti-joulukuu

”TUTUSTU WIURILAN KARTANOON” – kesto 6 tuntia

10.00 – 12.00 Tervetuloa & opastettu kierros Wiurilan historiaan

Kierros alkaa Juhlasalista, missä nautitaan aamukahvit tai -teet. Oppaamme kertoo samalla Wiurilan ja Armfeltin suvun historiasta. Seuraavaksi ryhmä tutustuu menneiden aikojen kartanoelämään hevosvaunu- ja kotimuseoissa, joista löytyy 200 vuoden ajalta upeita hevosvaunuja ja kotiesineistöä kartanosta. Kierros päättyy lyhyeen kävelyyn ulkona, jossa kierretään Wiurilan talousrakennukset ja tutustutaan niiden ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin.

12.00 – 13.30 Noutopöytälounas

Tämän jälkeen tarjolla on noutopöytälounas. Keittiömme valmistaa kaikki ruoat itse tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Lounaaseen kuuluu kahvi/tee, kylmät juomat sekä pieni makea.

13.30 – 14.30 Wiurila-aktiviteetti

Lounaan jälkeen ohjelmaan voidaan valita yksi Wiurilan aktiviteeteista (yksi aktiviteetti/ryhmä).

14.30 – 15.30 Vapaata tutustumista

Ryhmä voi tutustua omatoimisesti kiinnostuksensa mukaan Wiurilaan. Alueella voi vaikka käydä leppoisalla luontoretkellä kävelyreittejä pitkin, nauttia kylmän juoman Bistron terassilla ihaillen näkymää golfkentälle tai ostaa tuliaisia Wiurila Shopista.

15.30 – 16.00 Iltapäivän kahvihetki

Päivän ohjelma päättyy iltapäiväkahviin tai -teehen.

 • Kesto 6 tuntia
 • Ajankohta: klo 10 – 16
 • Ryhmän koko: min. 20 henkilöä
 • Opastuksen kielet: englanti, ruotsi, suomi

72 € / hlö – sisältää kaikki pääsymaksut

Saatavuus: touko-syyskuu

AUKIOLOAJAT

Wiurila on avoinna ryhmille tilauksesta

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

+358 400 121 900

info[at]wiurila.fi

 

MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

 

 

TAPAHTUMIA 2019

11.5 - Varjosta Valoon - konsertti kahdelle pianolle
12.5 - Äitenpäivälounas juhlasalissa
11.5-9.6 - Wiurilan kesä näyttely I
14.6-25.8 Wiurilan kesä näyttely II
11.7 - Kulttuuritorstai Wiurilassa: opastettuja kierroksia ja kakkukahvit juhlasalissa
27.7 - Domenico & Folke klassinen konsertti
23.8 - Elokuvailta: Leif Wager retroperspektiivi
25.8 - Vaunuhistoriallisen seuran perinneajot (Peruttu)
30.8-1.9 - Valjakkoajo-SM
23.11 - Joulumyyjäiset
29.11 - Salon Kamarikuoron joulukonsertti
17-20.12 Joulupöytä juhlasalissa

 

Wiurila | Viurilantie 126, 24910 Halikko | Y-tunnus 2211358-3 | +358 400 121 900 | info@wiurila.fi | www.wiurila.fi | © 2019 by Bullerobong Oy Ab