YÖVY WIURILASSA

YHTEISET HETKET MUISTETAAN

Wiurilan vierastalo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdessäoloon!

Vierastalo on varattavissa kesäkaudella 4-8 hengen ryhmien käyttöön. Lisää viikonloppuusi Wiurilan aktiviteetteja kuten opastettu luontokävely, museokierros tai luova toiminnallinen workshop.

Olipa vierailusi kokoontuminen ystävien ja perheen kesken tai vain rentoutumista – Wiurila tarjoaa juuri sopivan tauon arkeen!

KOTOISA, RAUHALLINEN & RENTO

Vierastalossa viihtyy. Sisutus on luonnon inspiroima ja paikka tarjoaa kotoisan ja leppoisan tunnelman mukavalle yhdessäololle. Vierastalossa näet myös palasia Wiurilan historiasta.

Nuku sikeästi ja herää puiston lintujen lauluun. Vietä aikaa yhteisessä rennossa olohuoneessa. Syö bistrossa tai vierastalossa. Irtaannu kaikesta ja nauti omasta rauhasta!

VIERASTALOSTA

Koko vierastalo omaan käyttöön, sisältää yhteisen olohuoneen televisiolla, ruokailutilan, varustellun keittiösyvennyksen ja näköalatasanteen viheriölle

4-8 henkilölle; neljä 1-2 hengen huonetta omalla kylpyhuoneella

Sisältää vuodevaatteet, pyyhkeet ja pesuaineet, mahdollisuus lisävuoteisiin

Bistro on aivan vierastalon läheisyydessä, ateriat voidaan myös toimittaa vierastaloon sopimuksesta

Suuri parkkialue

Vierastalossa ei WiFi-yhteyttä, mutta bistrosta yhteys löytyy

* Aamiaiskori lisäveloituksesta.

* Päivittäinen siivous lisähintaan

VIIKONLOPPUPAKETTI WIURILASSA

Golf, historia, luonto, kulttuuri, luovuus… tai pelkkää lepoa!

Koska viimeksi vietit yhteistä mukavaa aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa? Wiurilassa voit nauttia viikonlopusta omalla maksimissaan kahdeksan hengen porukalla vierastalossamme, joka on teidän omassa käytössänne.

Parin askeleen päässä voit osallistua aktiviteetteihin kuten CrossNatureen, golfata, osallistua opastetuille museo- ja luonto-kierroksille sekä tutustu C.L. Engelin rakennuksiin. Nauti laadukkaiden ruokatuotteiden maisteluista tai tee linturetki Viurilanlahdelle.

VIERAILE WIURILASSA

Kesäkuu, heinäkuu, elokuu

Maanantaista perjantaihin
11.00 – 18.00
Lauantai
Shop ja museo: 11.00 – 18.00
Bistro: 11.00 – 20.30
Sunnuntai
11.00 – 17.00

OTA YHTEYTTÄ

info@wiurila.fi

+358 400 121 900

 

LÖYDÄ PERILLE

Viurilantie 126,

24910 Halikko, Finland

 

Wiurila | Viurilantie 126, 24910 Halikko | Y-tunnus 2211358-3 | +358 400 121 900 | info@wiurila.fi | www.wiurila.fi | © 2018 by Bullerobong Oy Ab